Vauxhall Reception Refurbishment

Just wanted to say how impressed we were with the professionalism show by your team. The guys worked around everyone and showed a great deal of professional courtesy in a busy environment.

Thanks to FPM and the team for their support throughout the project.

Thanks for all the assistance. It was much appreciated.

The Brief

Working closely with Vauxhall’s nominated architects Bissett Adams; FPM were selected to work on the refurbishment of the reception at Griffin House, Vauxhall’s Headquarters based in Luton. Specifying and sourcing all specialist materials, it was our role to ensure that the reception was installed to the approved design. We were responsible for all electrics, joinery, flooring, decoration, the stunning multi-media displays and the specialist glazing works that occupy pride of place within the reception.

Lighting was a significant part of the project brief. Designed by ourselves, the existing lighting was stripped out and a new lighting system installed.

The Result

An eco-friendly reception was designed, incorporating new LED low energy technology with a maximum energy draw of just 1256W. Hailed as a truly successful project, the reception was completely revamped and ready for use within a four week period.

Proud Accreditations and Awards

  • niceic logo
  • has logo